معرفی ، ساختار و اعضا

معرفی

معرفی پژوهشکده مطالعات راهبردی

یکی از مهمترین نواقص نظام قضایی در کشور ما از بدو شکل‌گیری آن در دوره­ی معاصر، اتکای صرف بر ظرفیت­ دانش­های حقوقی و غفلت نسبت به ظرفیت سایر دانش­های تخصصی در راستای ارتقای کارایی آن بوده است. هر چند به نسبت توسعه­ی بینش­های نظری در شاخه­های حقوقی، سیاست­های دستگاه قضائی نیز در استفاده از ظرفیت برخی از دانش‌ها ارتقا یافته است، ولی این نکته تاکنون روندی اقتضائی داشته و روند توسعه­ی دانش­های تخصصی غیر حقوقی در دستگاه قضا مبتنی بر یک برنامه­ی پژوهشی هدفمند و منسجم نبوده است.

 شروع به‌کارگیری دانش‌های بین رشته‌ای از ابتدای شکل گیری پژوهشگاه در برنامه قرار داشته است، لیکن از سال ۱۳۹۸ با شکل گیری گروههای تخضصی پنجگانه در پژوهشکده مطالعات پایه این موضوع وارد فاز عملیاتی شد که  که هدف اصلی استفاده از ظرفیت دانش­های غیرحقوقی برای ارتقای سیاست­گذاری، برنامه‌ریزی و عملکرد دستگاه قضاست. هر چند در برنامه­ی اولیه­ی توسعه­ی پژوهشی پژوهشکده، تعداد این گروه­ها بیش از ۲۰ گروه پژوهشی در عرصه­های علوم انسانی، علوم طبیعی و فناوری­های جدید بود، ولی با توجه به محدودیت امکانات و بر حسب اولویت، پنج گروه پژوهشی فعال شدند، این گروه­های پژوهشی در یک سطح نبودند و با توجه به اقتضائات تخصصی و نسبتی که در برنامه­های پژوهشی کلان پژوهشکده می­توانستند داشته باشند عبارت بودند از:

۱٫      حقوق و آمار

۲٫      حقوق و اقتصاد

۳٫      حقوق و جامعه شناسی

۴٫      حقوق و روان شناسی

۵٫      مدیریت قضایی

و در همین قالب پژوهشکده مطالعات پایه تا پایان سال ۱۴۰۰ فعالیت‌های در خور توجهی انجام داد. لیکن در دوره‌ی جدید فعالیت‌های پژوهشگاه با پیوستن پژوهشکده آمار و فناوری اطلاعات به پژوهشکده مطالعات پایه، پژوهشکده مطالعات راهبردی با چهار گروه اصلی به شرح زیر فعالیت‌های خود را ادامه داد:

۱- مطالعات میان‌رشته‌ای (کارگروه حقوق و اقتصاد، کارگروه حقوق و جامعه‌شناسی، کارگروه حقوق و روان ‌شناسی)

۲-  گروه آمار و مدیریت سازمانی (کارگروه حقوق و آمار، کارگروه مدیریت قضائی)

۳- گروه فناوری‌های نوین

۴- گروه آینده‌پژوهی

بی­تردید حضور جدی اساتید و پژوهشگران در این حوزه‌ها در قوه­ی قضائیه می­تواند رویکرد علمی مسئولین و مدیران قوه را نسبت به بخش­ها و فرایندهای مختلف دستگاه قضا تقویت نماید و هر یک از این دانش­ها می­توانند دریچه­های جدیدی را از منظر تخصصی خود و در راستای رفع نیازها و چالش­های قوه قضائیه و تعیین جهت‌گیری‌های نظام قضایی مبتنی بر منطقی علمی بگشایند. در بسیاری از موارد روش­های بینارشته­­ای که امروزه در دنیا با تمرکز بر مدل­های حل مسئله فعالیت می­کنند، تنها امکان پرداختن به مشکلات و معضلات و پرابلماتیک کردن چند بعدی چالش­های پیچیده­ای است که دستگاه قضا در کشور ما با آن مواجه است. بر این اساس توسعه­ی این علوم نه تنها ظرفیت دانش­ حقوقی را به حاشیه نمی­برد، بلکه با اضافه شدن بینش­های سایر علوم و استفاده­ی از روش­های علمی معتبر، امکان حل مسئله به روش­های جدید را فراهم می­کند. بر این اساس، هر یک از گروه­های پژوهشی پژوهشکده­ی مطالعات پایه به اختصار معرفی می­گردنند.

معرفی دکتر مرادی

 

گروه مطالعات میان‌رشته‌ای

کارگروه حقوق و اقتصاد

«حقوق و اقتصاد» یکی از کارگروه‌های پژوهشی «گروه مطالعات میان‌رشته‌ای» در «پژوهشکده مطالعات راهبردی» می باشد. رشته‌های حقوق و اقتصاد کاملا به هم پیوسته و در هم تنیده بوده و چندین دهه است که دنیا به شکل نظام‌مند از ثمرات مطالعات بین‌رشته ای حقوق و اقتصاد بهره می‌برد. این حوزه میان‌رشته‌ای، دارای ادبیاتی بلوغ یافته، کتاب‌ها، دایره‌المعارف‌ها و مجلات پرتعداد و معتبر، نیروی انسانی متخصص و همچنین دارای گروه‌های آموزشی و پژوهشی برجسته بوده و حتی متخصصان این حوزه چندین بار موفق به دریافت جوایز مهمی همچون نوبل اقتصاد شده‌اند. در کشور ما نیز بسیاری از مسایل و مشکلات دستگاه قضا ماهیت و جنبه‌های پررنگ اقتصادی دارند. موضوع شناسی عمیق اقتصادی مسایل دستگاه قضا می‌تواند با ایجاد تغییرات بنیادین و راهبردی در فهم مشکلات حقوقی و قضایی و ارایه راه‌حل‌های بدیع و کارآمد، چرخش‌های تحول آفرین در قوه‌قضائیه ایجاد نموده و زمینه رفع بسیاری از معضلات دستگاه قضا را فراهم سازد. ارایه مشورت‌ها و گزارش‌های پژوهشی در دو محور کلی «موضوع شناسی عمیق اقتصادی مسایل دستگاه قضا» و «استفاده از تحلیل‌های اقتصادی در جهت حل این مسایل» دو محور اصلی فعالیت‌های پژوهشی کارگروه حقوق و اقتصاد می‌باشند.

معرفی دکتر اقدس

معرفی دکتر داودی


کارگروه حقوق و جامعه‌شناسی

کارگروه حقوق و جامعه­شناسی با تمرکز روی دوگانه امر حقوقی (The law) (به عنوان نیروی ایجاد تغییرات در نظام روابط اجتماعی، شیوه تحلیل عملی حیات اجتماعی، تفسیر امر اجتماعی و وقایع مرتبط با آن) و امر اجتماعی (The social) (به معنای طیف گسترده­ای از اشکال بازگشتی/تکراری، یا خصوصیات الگودار تعاملات و روابط بین افراد جامعه) و به واسطه اصل میان­رشته­ای، نظام مسائل را در قالب مفهومی و دستگاه نظری مرتبط با اهداف و مأموریت کارگروه قرار می­دهد تا براساس آن دستگاه نظری مختص هر مسأله در ساختار قوه قضائیه معین شده و زمینه روش­شناختی مرتبط با واکاوی مسأله، نظم­بخشی به مسأله­شناسی و ورود به چالش­های قوه مهیا گردد. نقطه کانونی کارگروه مبتنی بر قوه قضاییه مردم‌مدار با رویکرد اجتماعی است تا ظرفیت نظام قضایی را در نحوه ارائه خدمات قضایی به مردم و نیز واکاوی سطح کیفی و کمی عدالت را از طریق انجام پژوهش‌‌ها، تأسیس و راه‌اندازی رصدخانه سرمایه اجتماعی، واکاوی سویه‌های زیستبوم‌محور سازشگری و مجازات‌های اجتماعی، فرهنگ‌شناسی و توصیه‌های سیاستی با هدف فرهنگ‌سازی راهکارهای عملی، انجام افکارسنجی، نگرش‌‌سنجی، و رصد داده‌‌های مختلف به منظور ارائه تصویری منسجم از نظام قضایی انجام دهد.

معرفی دکتر نادری


کارگروه حقوق و روان‌شناسی

«حقوق و روان‌شناسی» یکی از کارگروه‌های پژوهشی «گروه مطالعات میان‌رشته‌ای» در «پژوهشکده مطالعات راهبردی» می باشد. این کارگروه  از سال ۱۳۹۸ به طور رسمی فعالیت خود را در پژوهشگاه قوه قضاییه آغاز کرد. این کارگروه عهده‌دار پژوهش در موضوعات مشترک روان‌شناسی و حقوق است. این حیطه از یک سو گرایش‌های مختلف روان‌شناسی همچون روان‌شناسی بالینی، روان‌شناسی اجتماعی، روان‌شناسی شناختی، روان‌شناسی صنعتی و سازمانی و سایر گرایش‌ها را در برمی‌گیرد و از دیگر سو حوزه‌های مختلف حقوقی-قضایی از جمله فلسفه حقوق، حقوق جزا و جرم‌شناسی، حقوق کیفری، حقوق مدنی، حقوق خانواده، حقوق بشر و از همه مهمتر همه ارکان دادگاه، یعنی قاضی، بزهکار، بزه‌دیده، شاهد و وکیل را زیر چتر خود قرار می‌دهد. در مدت فعالیت گروه، پژوهش‌های متعددی از جمله در زمینه رصد حوزه پژوهشی روان‌شناسی-حقوق، عصب-حقوق، آموزش قضات، سلامت روان قضات، مقوله جنون و مسئولیت کیفری، اقتصاد رفتاری و مبانی واحدهای بینش رفتاری و … صورت پذیرفته است.

معرفی دکتر ساعتچی

معرفی دکتر یوسفی


گروه آمار و مدیریت سازمانی

کارگروه آمار

«آمار و حقوق» یکی از کارگروه‌های پژوهشی «گروه آمار و مدیریت سازمانی» در «پژوهشکده مطالعات راهبردی» است. این کارگروه فعالیت خود را از سال ۱۳۹۸ با حضور اعضای هیأت علمی و پژوهشگرانی از رشته آمار در دو حوزه اصلی «کاربرد علم آمار در قضاوت» و «تحلیل داده‌های قضائی» آغاز نموده است. هدف کاربرد علم آمار در قضاوت معطوف به معرفی دانش آماری به جامعه حقوقی و زمینه‌های به‌کارگیری روش‌های آماری در کمک به رازگشایی و تعیین تکلیف پرونده‌های قضائی است. همچنین به‌دلیل حجم فزاینده آمارهای ثبتی و غیرثبتی پرونده‌های قضائی در قوه قضائیه، این کارگروه بر تهیه، استخراج و اجرا طرحهای آماری با هدف رفع چالش‌های مدیریتی و برنامه‌ریزی‌های عملکرد قضائی تمرکز دارد. بررسی آماری مسائل و مشکلات حقوقی و جنایی از قبیل بررسی روند رشد جرم، پراکندگی جغرافیایی جرم، پایش انواع بزه و بازخورد آن به دستگاه‌های ذیربط نیز در حیطه فعالیت‌های این کارگروه در مسائل کلان قضائی است که مورد استفاده سیاستگذران، تصمیم‌گیران و قانون‌گذاران مسائل جنایی و حقوقی می‌باشد. تهیه طرحهای آموزشی لازم برای ارتقاء دانش آماری کارکنان دستگاه قضا و انجام اقدامات لازم در این زمینه را نیز می‌توان از جمله فعالیت‌های فرعی این کارگروه پژوهشی به شمار آورد.

معرفی دکتر شرفیان

معرفی دکتر فرزام‌مهر

معرفی دکتر تات


کارگروه مدیریت قضایی 

«مدیریت قضایی» یکی از کارگروه‌های پژوهشی «گروه آمار و مدیریت سازمانی» در «پژوهشکده مطالعات راهبردی» است. این کارگروه­ به اقتضای ماهیت تخصصی خود، برای ایجاد هماهنگی و تناسب بهینه بین «فعالیت‌های کاری» و «منابع انسانی» دستگاه قضایی و همچنین بین «منابع مادی» و «اهداف» آن شکل گرفته تا به مسأله مدیریت صحیح منابع برای انجام کارآمد کارویژه‌های قوه قضاییه بپردازد. بازخوانی چالش­ها و نیازهای قوه­ی قضائیه از منظر دانش­ مدیریت، ابعادی از مسائل جاری قوه را برجسته ساخته و کارگروه مدیریت قضایی را با تجهیز به نگاه سیستمی و فرایندی، هم در سطح راهبردی و هم عملیاتی در خدمت ارتقای عملکرد قوه­ی قضائیه قرار داده است. هدف کارگروه، استفاده از ظرفیت­های تخصصی دانش مدیریت در حل مسائل ساختاری، فرایندی و رفتاری در دستگاه قضا و ارتقای بهره‌وری نظام قضایی است. تحلیل و بهینه‌سازی سیستم‌ها و فرآیندهای قضایی-اداری، یکپارچه‌سازی سیستم‌های مدیریت منابع انسانی، معماری سازمان و بازطراحی ساختارها از ظرفیت‌های جاری این کارگروه می‌باشد.

معرفی دکتر علوی

 

گروه فناوری‌های نوین

«فناوری های نوین» یکی از گروه های پژوهشی در «پژوهشکده مطالعات راهبردی» می باشد که به انجام پژوهش و تحلیل و بررسی فناوری‌ها در لبه ی دانش می‌پردازد. این گروه با حضور پژوهشگران و اعضای هیات علمی از رشته‌های مختلفی چون مدیریت فناوری اطلاعات، علوم کامپیوتر و هوش مصنوعی تلاش دارد تا رویکردهای علمی و عملیاتی فناورانه را در حوزه های حقوقی- قضائی ارائه دهد. مباحثی چون تحول دیجیتال، هوش مصنوعی و هوشمندی کسب و کار، سه شاکله­ی اصلی این گروه است. در مباحث تحول دیجیتال به دنبال پژوهش و ارائه­ی نقشه راه تحول سازمانی با بهره­برداری از فناوری­های تحول­آفرین در بدنه­ی قوه قضائیه هستیم. در شاخه­ی هوش مصنوعی به بررسی مباحثی چون دستیار قضایی هوشمند، استفاده از راهکارهای متن کاوی، پردازش تصویر و مدل های پیشگویانه در باب مسائل و چالش های قوه قضائیه می­پردازیم. همچنین در حوزه هوشمندی کسب و کار، ارائه نقشه راه هوش قضائی، طراحی داشبورد و مصورسازی از عمده­ترین فعالیت­ها می باشد. با توجه به نقش فناوری‌های نوینی چون هوش مصنوعی، متاورس، بلاکچین و مانند اینها، حضور و نقش گروه فناوری‌های نوین در کنار سایر گروه­ها ضروری است.

معرفی دکتر فرزانه

معرفی دکتر رضایی

معرفی دکتر هاشم نظری

معرفی دکتر نقیبی

 

اعضا

سعداله مرادی

  • سرپرست پژوهشکده مطالعات راهبردی
  • مرتبه علمی: پژوهشگر
  • علائق پژوهشی: آمار رسمی، برنامه‌ریزی و توسعه، راهبری و هدایت منابع انسانی و مدیریت رفتار سازمانی

سعـداله مـرادی، سرپرست پژوهشکده مطالعات راهبردی، از سال ۱۳۷۷ همکاری خود را به‌صورت رسمی با قوه قضاییه آغاز نمود. در کارنامه مسئولیت های ایشان معاون دفتر بودجه و تخصیص اعتبار قوه قضائیه، مدیر طرح و برنامه و توسعه دانشگاه علوم قضائی، معاون پژوهشی مرکز تحقیقات پزشکی قانونی، معاون مدیرکل طرح و برنامه و رئیس گروه آمار سازمان پزشکی قانونی کشور، مشاور معاونت حفظ و توسعه منابع دیوان عدالت اداری به چشم می خورد. وی از سال ۱۳۹۶ به پژوهشگاه قوه قضائیه پیوست؛ از آن زمان تاکنون مسئولیت‌هایی تحت عناوین مشاور رئیس پژوهشگاه، مؤسس و مدیر گروه علمی «حقوق و آمار»، جانشین رئیس پژوهشکده مطالعات پایه و همچنین مدیر اداری، مالی و برنامه‌ریزی پژوهشگاه را بر عهده داشته است. وی مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد را در رشته آمار به ترتیب در دانشگاه‌های فردوسی مشهد و شهید بهشتی سپری نموده است و کاندیدای دکتری رشته مدیریت دولتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین می باشد. بسترسازی به‎کارگیری علم آمار، ایجاد پایگاه‌های داده و اطلاعات بالأخص در حوزه آسیب‌های اجتماعی، برنامه‌ریزی و توسعه، راهبری و هدایت منابع انسانی و مدیریت رفتار سازمانی در دستگاه‌های دولتی از جمله سوابق و علاقه‌مندی‌های ایشان است.

جواد اقدس طینت

  • پژوهشکده: مطالعات راهبردی / گروه مطالعات میان رشته ای / کارگروه: حقوق و اقتصاد
  • مرتبه علمی: استادیار
  • علائق پژوهشی: حکمرانی پولی، مفاسد پولی و بانکی، تسهیل ثبت اسناد، سیاست جنایی اقتصادی، اقتصاد اسلامی، اقتصاد نهادی

دکتر جواد اقدس طینت استادیار گروه مطالعات میان رشته ای از سال ۱۳۹۹ همکاری خود را پژوهشگاه قوه قضائیه آغاز نموده است. وی در مقطع دکتری دانش آموخته رشته علوم اقتصادی گرایش اقتصاد اسلامی دانشگاه مازندران بوده و به شکل مضاعف دانش آموخته رشته حقوق نیز می باشد. علائق تحقیقاتی او عبارتند از اقتصاد و حقوق، اقتصاد اسلامی، پول و بانک و اقتصاد نهادی. در سالهای اخیر وی بر موضوعات پژوهشی همچون حکمرانی پولی و بانکی، ریشه شناسی مفاسد پولی و بانکی، تسهیل و فازی سازی ثبت اسناد و سیاست جنایی اقتصادی تمرکز داشته است.

پدرام داودی

  • پژوهشکده: مطالعات بین رشته‌ای / کارگروه: حقوق و اقتصاد
  • مرتبه علمی: پژوهشگر
  • علائق پژوهشی: حقوق رقابت، تنظیم‌گری، اقتصادسنجی

دکتر پدرام داودی کاندیدای هیات علمی گروه مطالعات میان رشته ای از شهریور ماه سال ۱۴۰۰ همکاری خود را با پژوهشگاه قوه قضاییه آغاز نمود. وی فارغ التحصیل رشته اقتصاد از موسسه عالی آموزش، پژوهش مدیریت و برنامه‌ریزی است. علائق تحقیقاتی او حقوق رقابت، اقتصادسنجی و روش‌های کمی است.

حمید نادری

  • پژوهشکده: مطالعات راهبردی / گروه مطالعات میان رشته ای / کارگروه: حقوق و جامعه‌شناسی
  • مرتبه علمی: پژوهشگر
  • علائق پژوهشی: جامعه‌شناسی حقوق، کیفری، جنایی، قضایی، شورای حل اختلاف، روش‌شناسی، سیاست جنایی مشارکتی، آسیب‌های اجتماعی

دکتر حمید نادری کاندیدای هیات علمی گروه مطالعات میان رشته ای از بهمن ماه سال ۱۳۹۸ همکاری خود را با پژوهشگاه قوه قضاییه آغاز نمود. وی فارغ التحصیل رشته جامعه‌شناسی از دانشگاه تهران است. علائق تحقیقاتی او قوه قضاییه مردم‌مدار، نهادهای شبه قضایی و داوری، سازشگری، سرمایه اجتماعی، سیاست جنایی مردم‌مدار است. زمینه فعالیتهای پژوهشی وی جامعه‌شناسی حقوق، کیفری، جنایی، قضایی، شورای حل اختلاف، روش‌شناسی، و آسیب‌های اجتماعی است.

محمدمهدی یوسفی

  • پژوهشکده: مطالعات بین رشته‌ای / گروه مطالعات میان رشته ای / کارگروه: حقوق و روان‌شناسی
  • مرتبه علمی: پژوهشگر
  • علائق پژوهشی: روان‌شناسی قضایی، روان‌شناسی جنایی، تصمیم‌گیری قضایی و مشاوره و روان‌درمانی

محمدمهدی یوسفی، کاندیدای دکتری روان‌شناسی و پژوهشگر گروه مطالعات میان رشته ای از دی‌ماه ۱۳۹۹ همکاری خود را با پژوهشگاه قوه قضاییه آغاز نموده است. وی مدرس دانشگاه، روان‌درمان‌گر و هم اکنون در حال تدوین رساله دکتری خود در دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران است. برخی از علائق پژوهشی او عبارتند از روان‌شناسی قضایی، تصمیم‌گیری قضایی، اختلالات روانی و جرم، اصلاح و بازتوانی مجرمین و تشخیص و درمان اختلالات خلقی.

لیلی رمضان ساعتچی

  • پژوهشکده: مطالعات بین رشته‌ای / گروه مطالعات میان رشته ای/ کارگروه: حقوق و روان‌شناسی
  • مرتبه علمی: پژوهشگر
  • علائق پژوهشی: عصب‌حقوق‌، اقتصاد رفتاری، توانبخشی شناختی، ذهن آگاهی و .

دکتر لیلی رمضان ساعتچی پژوهشگر گروه مطالعات میان رشته ای از بهمن ماه سال ۱۳۹۸ همکاری خود را با پژوهشگاه قوه قضاییه آغاز نمود. وی فارغ التحصیل رشته روان‌شناسی دانشگاه الزهرای تهران است. علائق تحقیقاتی او عصب‌حقوق، اقتصاد رفتاری، توانبخشی شناختی، ذهن آگاهی و … است.  زمینه فعالیتهای پژوهشی وی واحدهای بینش رفتاری در زندان‌ها، استفاده از علوم اعصاب در نظام قضایی، استفاده از درمان‌های شناختی و ذهن آگاهی برای مداخله بر کارکنان قضایی است.

محدثه السادات فرزام‌مهر

  • پژوهشکده: مطالعات راهبردی / گروه آمار و مدیریت سازمانی / کارگروه: حقوق و آمار
  • مرتبه علمی: استادیار
  • علائق پژوهشی: حوزه‌های آمارفضایی، مدل‌های خطی آمیخته تعمیم یافته، استنباط بیزی، داده‌های پانلی، داده کاوی و علوم داده

دکتر محدثه السادات فرزام‌مهر عضوهیئت علمی گروه آمار و مدیریت سازمانی از خرداد ماه سال ۱۳۹۹ همکاری خود را با پژوهشگاه قوه قضاییه آغاز نمود. وی دانش آموخته رشته آمار دانشگاه‌های صنعتی اصفهان (کارشناسی و کارشناسی ارشد) و شهید چمران اهواز (دکتری) است. علائق و زمینه فعالیت‌های پژوهشی وی در حوزه‌های آمارفضایی، مدل‌های خطی آمیخته تعمیم یافته، استنباط بیزی، داده‌های پانلی، داده کاوی و علوم داده است.

سمانه تات

  • پژوهشکده: مطالعات راهبردی / گروه آمار و مدیریت سازمانی / کارگروه: حقوق و آمار
  • مرتبه علمی: پژوهشگر
  • علائق پژوهشی: کاربردهای آمار در قضاوت، تحلیل داده

دکتر سمانه تات پژوهشگر گروه آمار و مدیریت سازمانی است و از بهمن ماه ۱۳۹۸ همکاری خود را با پژوهشگاه قوه قضائیه آغاز نموده است. وی دانش آموخته مقطع دکتری رشته آمار دانشگاه شهید بهشتی است. از علائق تحقیقاتی او می‌توان کاربرد روش‌های آماری در کمک به حل پرونده‌های قضائی و تحلیل داده‌های قضائی را نام برد.

نرگس فرزانه کندری

  • پژوهشکده: مطالعات راهبردی / گروه: فناوری های نوین
  • مرتبه علمی: استادیار
  • علایق پژوهشی: تحول دیجیتال

دکتر نرگس فرزانه کندری عضو هیأت علمی و سرپرست گروه فناوری های نوین پژوهشکده مطالعات راهبردی است که از اردیبهشت ماه ۱۳۹۹، همکاری خود را با پژوهشگاه قوه قضاییه آغاز نمود. وی فارغ التحصیل رشته مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه تهران است. علائق تحقیقاتی او در زمینه تحول دیجیتال و فناوری های تحول آفرین در حوزه حقوق و قضا می باشد.

زهرا رضایی

  • پژوهشکده: مطالعات راهبردی / گروه فناوری های نوین
  • مرتبه علمی: پژوهشگر
  • علایق پژوهشی: پردازش تصویر، متن کاوی، تحلیل های پیشگویانه، یادگیری عمیق، کلان داده، بلاکچین

دکتر زهرا رضائی کاندیدای هیات علمی گروه فناوری های نوین  از سال ۱۳۹۹ همکاری خود را پژوهشگاه قوه قضائیه آغاز نموده است. وی در مقطع دکتری دانش آموخته رشته کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی دانشگاه کاشان می باشد. علائق تحقیقاتی او عبارتند از متن کاوی، پردازش تصویر،یادگیری عمیق، کلان داده. در سالهای اخیر وی بر موضوعات پژوهشی همچون مدل سازی ریسک اعتباری مشتریان بانک ، مدل سازی سیستم های پیشنهاد دهنده سیستم های بانکی و خرده فروشی، طراحی دستیار هوشمند در حوزه بانکی و حقوقی، مدل های یادگیری عمیق در پیشگیری از انواع سرطان و تومور های مغزی و مدل های پیش بینی قیمت و نرخ مشارکت کاربران  تمرکز داشته است.

آثار پژوهشی

تازه ترین آثار

تماس بگیرید
تماس بگیرید
تماس بگیرید
تماس بگیرید

رویدادها