حمایت پژوهشگاه قوه قضاییه از شرکت های دانش بنیان برای تولید محصولات کاربردی در حوزه قضا

رئیس پژوهشگاه قوه قضاییه با اشاره به ضرورت بومی سازی محصولات دانش بنیان در حوزه حقوقی از شرکت های فعال در این حوزه خواست با حمایت پژوهشگاه و تامین داده های مورد نیاز برای ارائه محصولات کاربردی در حوزه قضا گام بردارند.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی قوه قضاییه، حجت الاسلام والمسلمین دکتر مهدی هادی با بیان این که داده های مفیدی در پژوهشگاه وجود دارد که می تواند برای طراحی هدفمند در حوزه قضا، مسیر را برای شرکت های نوآوری هموار کند، اظهار کرد: برای حمایت از ایده های نو با هدف بهبود فرایندهای دادگستری آمادگی کامل داریم.

وی در ادامه گفت: بیشترین فعالیت شرکت های دانش بنیان در حوزه کسب و کار بوده است و بومی سازی ظرفیت نوآورانه این شرکت ها در دستگاه قضا به همت بیشتری نیاز دارد.

دکتر هادی ، Legal Tec را مبحثی جدید برای قوه قضاییه عنوان کرد و گفت: شرکت های دانش بنیان باید در بازه زمانی کوتاه مدت، چند محصول مشخص کاربردی به جامعه حقوقی ارائه کنند تا چشم انداز روشن تری برای این همکاری فراهم شود.

حسین طالع زاده، مدیرعامل شرکت نوآوری حقوقی نیز در این نشست، به نیاز گروه های دانش بنیان در دسترسی به اطلاعات برای تولید محصول تخصصی اشاره کرد و گفت: این شرکت ها با چالش و کمبودی در حوزه دانش و سرمایه انسانی روبرو نیستند اما برای تولید محصول کاربردی در جامعه حقوقی نیاز به داده دارند.

وی تاکیدکرد: فناوری در دنیای امروز رمز تحول در همه حوزه ها بوده است اما در مسائل قضایی هنوز این همکاری شکل نگرفته است. استقبال افراد فعال در شرکت های نوآوری نیز به دلیل همین بکر بودن جامعه حقوقی و نبودن رقیب در این حوزه کاری است و اگر نیاز و درخواست دستگاه قضا به طور شفاف به این گروه ها منتقل شود، شاهد تحول بزرگی خواهیم بود.

دکتر سعداله مرادی، رئیس پژوهشکده مطالعات راهبردی نیز در سخنانی از امکان گردآوری و دسته بندی نیازهای دستگاه قضایی در قالب فراخوان و تعامل با شرکت های دانش بنیان برای تهیه محصول بر اساس این نیازها خبر داد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *