فناوری‌های نوظهور، تعداد فزاینده داده‌ها و روش‌های هوشمندانه دستیابی به بینش، نحوه تعامل مردم و دادگاه‌ها را تغییرداده است.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی پژوهشگاه قوه قضاییه پیشرفت‌های سریع فناوری مانند کلان داده، اینترنت اشیا، بلاک‌چین، رایانش ابری، هوش مصنوعی و فایوجی(۵G)  نویدبخش دگرگونی ارائه خدمات حقوقی و قضائی و کاهش اطاله دادرسی است. برگزاری دادگاه‌های الکترونیک در ایران باتوجه‌به زیرساخت فراهم‌شده توسط قوه قضائیه و مرکز آمار و فناوری اطلاعات، در دوران کرونا رونق گرفت و سهولت کار اصحاب دعوا را فراهم آورد. اما برای بهره مندی هر چه بیشتر از فناوری های نوین در دادگاه نیازمند بسترسازی بیشتر است که حضور شرکت های استارتاپی فناورانه در این زمینه می تواند راهگشا باشد.

طرح نیازمندی­های قضات که با این بسترها کار می کنند نیز در ارتقای سیستم ها مؤثر خواهد بود. لذا پژوهشگاه قوه قضائیه با همکاری پردیس حقوقی و نوآوری نشستی را با عنوان «راهکارهای فناورانه در دادرسی الکترونیک با تکیه بر سند تحول قضایی» برگزار می نماید. از جمله موارد مطرح در این نشست، دادگاه آنلاین و احراز هویت برخط، هوش مصنوعی و دادگاه دیجیتال، تبدیل گفتار به متن، نوبت دهی آنلاین، سامانه شهود و دستیار هوشمند قضائی است.

علاقمندان از طریق نشانی https://meet.google.com/tjq-zbws-zfr می توانند روز یکشنبه ساعت ۱۴:۳۰ در این نشست حضور داشته باشند.

 

 

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *