روسای پژوهشکده ها و پژوهشگران پژوهشگاه قوه قضاییه در نشستی کارگاهی به مرور نیازها و شناسایی موضوعات قابل پژوهش و شکل اجرای برنامه ها در سال ۱۴۰۳ پرداختند.
به گزارش روابط عمومی و اطلاعرسانی پژوهشگاه قوه قضاییه، در این نشست یک روزه، هر پژوهشکده با نظر مشورتی اعضا، محورهای اولویت دار خود را اعلام کرد تا بعد از نقد و تبادل نظر به عنوان برنامه مصوب در دستور کار قرار گیرد.
دکتر محمد بارانی، معاون پژوهشی پژوهشگاه با بیان این که فقط برخی از عناوین، قابلیت تبدیل شدن به مسئله پژوهشی را دارند، اظهار داشت: گروه ها با تعیین اهمیت و اولویت موضوعات بر اساس تطابق با سیاست های کلان قوه قضاییه و با تفکیک نیاز از مسئله، چشم انداز فعالیت های پژوهشی در سال ۱۴۰۳ را ترسیم می کنند.
وی پرتکرار بودن، استمرار و تداوم، آسیب زایی، فراگیری و مطالبه گری را از جمله معیارهای شناخت مسئله عنوان کرد و گفت: با تعیین برنامه های متناسب با کارکرد پژوهشگاه باید شأن پژوهشی این مجموعه را حفظ کرد و روی مسائلی متمرکز شد که ماهیت پژوهشی داشته باشند.
بر اساس این گزارش، کارگاه یک روزه “پیدایش نظام مسائل قوه قضاییه” که با ماهیت مسئله محوری، کاربردی سازی پژوهش در سال جدید را پیگیری می کند، روز یکشنبه ۱۳ اسفندماه ۱۴۰۲ در پژوهشگاه قوه قضاییه برگزار شد.

گزارش تصویری: